SAMLAD INFORMATION GÄLLANDE VERKSAMHETSANPASSNINGAR MED ANLEDNING AV COVID-19


Senast uppdaterad 2020-03-15

Lilla Åbybadet och Streteredsbadet är öppna för föreningsidrott för barn och ungdomar födda 2002 och senare (anläggningarna är stängda för allmänheten). Båda anläggningarna är begränsade utrymmesmässigt och därför krävs ett löpande flöde för att vi ska kunna hålla verksamheten igång. Vårterminens schema är uppdaterat för samtliga verksamheter, för att vi ska förhålla oss till den tillfälliga pandemilagen.

Nedanstående gäller för Lilla Åbybadet (ni som deltar i verksamhet på Streteredsbadet har fått specifik information mejlad till er):

  • Vid ankomst till simhallen ber vi er undvika att upprätthålla er i receptionen. Är det kö ber vi er att vänta utanför.
  • Vid ingång till omklädningsrummen behöver alla ta med skorna i väskan (ta gärna med en påse att lägga dem i).
  • Inga saker får lov att lämnas i skåpen, utan allt behöver packas ner i väskan och tas med in i simhallen.
  • Duschning sker INNAN ingång till simhallen (alternativt hemma precis innan lektion/träning).
  • Väskorna lämnas på bänkarna inne i simhallen. OBS: Lägg skorna i en påse eller i väskan och inte direkt på golvet/bänkarna.
  • Efter avslutad lektion/träning finns det INTE möjlighet att duscha eller byta om i omklädningsrummen. Snabbt ombyte sker inne i simhallen (det finns bås att tillgå) och utgång sker sedan via dörren vid undervisningsbassängen. Vi ber er att försöka undvika trängsel framför ombytesbåsen.
  • För medföljande simskoleföräldrar finns det uppmärkta sittytor på bänkarna runt bassängerna.

Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens och regeringens uppdateringar om rådande samhällssituation och kommer fortsatt att göra justeringar i verksamheten för att anpassa oss till rådande läge.

GLÖM INTE ATT BESÖKA OSS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

Md banner f reningscertifikat
Swimming pool
Vi bedriver majoriteten av vår verksamhet på Lilla Åbybadet i Mölndal. För mer info om badet, klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub