LILLA ÅBYBADET

Lilla Åbybadet är Mölndals Stads egen simhall och den bedrivs av kommunen. Badet är en tillfällig anläggningslösning, som är i drift under tiden Åbybadet rivs och byggs upp på nytt. Lilla Åbybadet ligger längst med Idrottsvägen i Mölndal, nära granne med Åby Ishall och badmintonhall. På Lilla Åbybadet bedriver vi i princip all vår verksamhet. Det är här vi bedriver all simskoleverksamhet, samt här alla teknik, samt tränings- och tävlingsgrupper tränar.

För att läsa mer om Åbybadets priser, öppettider och kontaktinformation, vänligen klicka HÄR. I direkt anslutning till simhallen finns det gott om betalparkering.


STRETEREDSBADET


Streteredsbadet är en mindre, uppvärmd bassäng med cirka 34 grader i vattnet. Här erbjuds en lugn miljö, med lite folk i omlopp. Adressen till Streteredsbadet är Ängbackevägen 7B i Kållered. På Streteredsbadet bedriver vi i nuläget enbart parasimskola.


MASS KLUBBSTUGA


Föreningens klubblokal finns på Idrottsvägen i Mölndal. Här arbetar den fastanställda personalen med föreningsadministration, men lokalen används också för möten och lägerverksamhet. I klubbstugan finner ni också föreningens badshop, som ni kan läsa mer om HÄR.

Det går självklart bra att komma förbi klubbstugan om det är något man undrar över, men det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via telefon och mejl:

Telefon: 031-278063 (se förstasidan för aktuella telefontider)

Mejl: kansliet@mass.se

GLÖM INTE ATT BESÖKA OSS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

Md banner f reningscertifikat
Swimming pool
Vi bedriver majoriteten av vår verksamhet på Lilla Åbybadet i Mölndal. För mer info om badet, klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub