Horisontell fb  88

OM TÄVLINGSVERKSAMHETEN


Vår syn på tävlingsverksamheten har utgångspunkt i vår värdegrund: hjärta leder till utveckling och utveckling leder till framgång. Viktigaste inom tävlingsverksamheten är gemenskapen, att vi har roligt tillsammans. Det är förutsättningen för att kunna utvecklas och nå framgång.

MASS vill att alla våra simmare skall se fram emot sin simträning, att de ska känna framsteg och glädje på den nivå som passar just honom eller henne. Det är utifrån detta som vi bygger verksamheten, grupperna och vår träning. Lek, teknik och målinriktad träning är ledord i vår verksamhet. Ju högre upp i verksamheten simmaren kommer desto mer individuellt målinriktad blir träningen.

Förflyttningar mellan grupper sker först efter diskussion mellan tränare och verksamhetsansvarig. Simmarens mognad, både fysiskt (man växer och utvecklas i olika takt), mentalt (självförtroende, inställning till utmaningar och krav) och socialt (kamratskap och omtanke) är områden som vi tittar på, förutom den simtekniska nivån. Mer information om våra olika grupper finner ni HÄR.


GLÖM INTE ATT BESÖKA OSS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

Md banner f reningscertifikat
Swimming pool
Vi bedriver majoriteten av vår verksamhet på Lilla Åbybadet i Mölndal. För mer info om badet, klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub