VÅRA VERKSAMHETER VID FUNKTIONSNEDSÄTTNING


MASS strävar efter att alltid kunna erbjuda simning till alla. Vår paraverksamhet inkluderar både simskola, teknikskola och tävlingssimning. Paraverksamheten riktar sig till barn och ungdomar som inte har möjlighet att simma i en grupp med många deltagare eller som behöver extra stöd. Majoriteten av parasimskolan bedrivs i en lugn miljö, på Streteredsbadet i Kållered. Sista steget i simskolan, samt teknikgrupperna och tävlingsgruppen simmar på Lilla Åbybadet i Mölndal.


FÖR ANMÄLAN

För att anmäla sig till någon av våra paragrupper gäller samma anmälningsprocess som i den övriga verksamheten. Ni kan hitta mer information om anmälan under fliken BOKNING i huvudmenyn. Där kan ni också hitta viktiga datum och annan information kopplat till anmälan. Kolla gärna runt lite här på hemsidan för att läsa mer om de olika grupperna.

Det är viktigt att simmarna kan följa badets regler för hygien och säkerhet, samt till viss del kunna följa gruppinstruktioner.

VAD KAN MAN GÖRA SJÄLV?


Många föräldrar har tankar och funderingar kring vad man kan träna på själva. Här nedan kan ni ta del av flera klipp på vad man som förälder kan träna på själv med sitt barn. Tänk alltid på att simning ska vara något roligt och att ert barn ska känna glädje i vattnet. Simning är också en färskvara och desto mer man badar, simmar och leker i vattnet desto mer vattenvana får ditt barn.

Besök gärna vår Facebooksida och vårt Instagramkonto (länkar nedan):

Md banner f reningscertifikat
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub