VÅRA VERKSAMHETER VID FUNKTIONSNEDSÄTTNING

Untitled design  1

Vi på MASS strävar efter att alltid kunna erbjuda simning till alla och därför bedriver vi paraverksamhet med både simskola, teknikskola och tävlingssimning. Paraverksamheten riktar sig till barn och ungdomar som inte har möjlighet att simma i en grupp med många deltagare eller som behöver extra stöd. Vi erbjuder paraverksamhet för barn och ungdomar med rörelsenedsättningar, intellektuella nedsättningar samt för barn med en synnedsättning.

De olika grupperna i parasimskolan bedrivs i två olika simhallar. Steg 1-3 bedrivs på Streteredsbadet i Kållered medans Steg 4-5 håller till i Lilla Åbybadet. I dessa grupper går vi igenom grunder inom simning och vattenvana, men repeterar även momenten allt eftersom barnen rör sig uppåt i simskolan. Resterande grupper: Teknikgrupperna och tävlingsgruppen simmar på Lilla Åbybadet i Mölndal.

Grupperna är uppdelade efter nivå och förkunskap. Lektionstiden är mellan 30-60 minuter (beroende på nivå). En kurs omfattar 15 lektionstillfällen.

HUR ANMÄLER MAN SIG?


1. Först måste ni veta vilken nivå ni ska anmäla till. För mer information om våra olika nivåer klickar ni på fliken SIMKUNNIGHET i huvudmenyn och väljer önskad verksamhet i rullgardinsmenyn.

2. Sen behöver ni registrera och skapa ett konto för den som ska delta i simundervisningen. Läs mer om hur ni gör detta HÄR.

3. När det är dags att göra en anmälan finner ni aktuella anmälningssidor HÄR. På denna sida finner ni även information om när anmälan för våra olika verksamheter öppnar.


Information om avgifter, samt våra boknings- och betalningsvillkor finner ni HÄR.

VAD KAN MAN GÖRA SJÄLV?


Många föräldrar har tankar och funderingar kring vad man kan träna på själva. Här nedan kan ni ta del av flera klipp på vad man som förälder kan träna på själv med sitt barn. Tänk alltid på att simning ska vara något roligt och att ert barn ska känna glädje i vattnet. Simning är också en färskvara och desto mer man badar, simmar och leker i vattnet desto mer vattenvana får ditt barn.

GLÖM INTE ATT BESÖKA OSS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

Md banner f reningscertifikat
Swimming pool
Vi bedriver majoriteten av vår verksamhet på Lilla Åbybadet i Mölndal. För mer info om badet, klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub