Inför nyanmälan så behöver du ha registrerat den som skall anmälas till en kurs, det kan du göra här och skapa ett MyClub konto till den som skall administrera den registrerade personen här!

När anmälan är öppen så trycker du på länken via vår hemsida, dvs www.mass.se och inte i ditt MyClub konto! När du har tryckt på länken via MASS hemsida så kommer du att behöva fylla i dina inloggningsuppgifter till MyClub om du inte redan är inloggad. När du har gjort det så väljer du person, dag, tid, plats och sen är anmälan klar!

Nyanmälan

Välkomna att delta en termin i MASS Vuxenverksamhet. Nyanmnälan gäller alla kurser inom vuxenverksamheten. Vi erbjuder 15 stycken lektionstillfällen under våren. Läs mer om våra kurser via länk nedan innan ni anmäler.

Här kan ni läsa mer om vår vuxensimskola för dig som inte kan simma 200m.

Här kan ni läsa mer om våra crawlkurser, förkunskapskrav samt innehåll på våra nivåer.

Man väljer själv dag och tid enligt gruppschema som ni kommer att finna på länk här innan anmälan öppnar. Kursschema inför vårens tillfällen samt lediga dagar finner ni här.


Anmälan till hösten 2019

Nyanmälan öppen

Nyanmälan stängd

Utskick av faktura samt information

Betalning oss tillhanda*

Uppstartsmail med information

Kursstart
Anmälan öppen
15 majlöpande
omgående men senast 24 maj
15 augustiv 34

* Betalning oss tillhanda av kursavgift. Man bekräftar sin plats genom att betala fakturan. Betalning behöver läggas upp minst en dag innan för att transaktionen skall kunna ske i tid.


Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Md vill du bli instrukt r
Md vill du bli funktion r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub