Medleyskolan

Vår verksamhet Medleyskolan är en fortsättning på vår anpassade simskola. Här är det fokus på att utveckla simteknik och att bli bättre i en engagerad och rolig miljö med mycket gemenskap.

Medleyskolan riktar sig till simkunniga barn och ungdomar med funktionsvariation som vill utveckla sin simteknik. Förkunskaperna är att man redan ska ha en viss simteknik i crawl, ryggsim och bröstsim.

Träningsinnehållet är riktat mot tävlingsteknik och man ges möjlighet att tävla. Man behöver inte tävla men det är jätteroligt så vi rekommenderar alla att testa!

Vi har tre grupper där grupperna är anpassade efter ålder och funktionsvariation så att alla får de bästa förutsättningarna för teknikutveckling. Varje grupp består av åtta barn/ungdomar och 1-2 tränare. Varje lektion är 1 timme.

Det är mycket fokus på gemenskap i Medleyskolan. Det är viktigt att man trivs tillsammans och att man träffas i alla grupperna. Att yngre simmare träffar de äldre och att de äldre kan hjälpa de yngre. Att tränare och simmare från olika grupper träffas och att man som förälder ges möjlighet att träffa andra föräldrar ifall man vill det.

I mån av intresse och möjlighet så försöker vi ordna dagläger 1 gång per år.

OBS! Ingen träning den 10/2 för Medley Grön och Gul. Däremot träning som vanligt den 17/2.


Priser

Antal gånger

Pris

övriga kostnader

15 ggr

1 680 kr inkl. inträde + medlemsavgift 120 kr/år

Egenavgifter vid eventuella tävlingar och läger.

Här kan ni läsa om våra återbetalningsregler.

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Md vill du bli instrukt r
Md vill du bli funktion r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub