Inför nyanmälan så behöver du ha registrerat den som skall anmälas till en kurs, det kan du göra här och skapa ett MyClub konto till den som skall administrera den registrerade personen här!

När anmälan väl öppnar så trycker du på länken via vår hemsida, dvs www.mass.se och inte i ditt MyClub konto! När du har tryckt på länken via MASS hemsida så kommer du att behöva fylla i dina inloggningsuppgifter till MyClub om du inte redan är inloggad. När du har gjort det så väljer du person, dag, tid, plats och sen är anmälan klar!

Nyanmälan

Tänk på vid nyanmälan till MASS teknikskola att barnen redan i vår simskola lär sig crawl på både mage och rygg och därför är det av största vikt att barnen som börjar i vår teknikskola har med sig grunderna i detta annars är risken att det blir för tufft och då blir simningen inte rolig.

I teknikskolans avgift ingår:

15 gånger á 45min.
Entré till lektionen, i teknikskolan betalar MASS som förening bassänghyra och därför ingår entréavgiften i kursavgiften.
(MASS-test , fem gånger per år med frukt och tatuering till alla barn, plaketter till tider som klaras samt tränare och banhyra i simhallen).

Har ert barn gått hos oss tidigare (i teknikskolan!) men tagit en paus från simningen men vill börja igen vänligen kontakta kansliet på kansliet@mass.se Detta gäller om man kan börja i en medley orange, medley lila eller ungdomscrawl. Behöver man en plats i första nivån, medley blå så gör man en anmälan via nyanmälan.


OM det finns platser kvar efter hajarnas chans till förtur så släpps de platserna enligt nedan:

Barn födda 2007 och tidigare bokar sig till ungdomscrawl. Barn födda 2008 och tidigare till medley Blå.

Viktiga datum inför hösten 2019 kommer i februari månad

Anmälan tillNyanmälan öppen Nyanmälan stängdFakturautskickBetalning oss tillhanda*Uppstartsmail med all information inför hösten
Teknikskolan

15 majNär platserna är slutlöpandeOmgående men senast den 24 maj15 augusti

*Betalning oss tillhanda av kursavgift. Man bekräftar sin plats genom att betala fakturan. Betalning behöver läggas upp minst en dag innan för att transaktionen skall kunna ske i tid.

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Md vill du bli instrukt r
Md vill du bli funktion r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub