Återanmälan

Alla som simmar i teknikskolan erbjuds att fortsätta och har en given plats i MASS. Till skillnad från MASS simskola så är det kansliet som gör grupper så att barnen hamnar i en nivå med barn på ungefär samma nivå så att det blir kul och bra träning. Man kan önska dag inför terminen och vi försöker såklart att tillgodose detta.

Det kan hända att vi får byta grupper, tider och dagar beroende på vad efterfrågan är i de olika nivåerna.

När det är dags att återanmäla sig kommer det information till den mail ni angett i er profil och ni går in och tackar ja eller nej till en fortsatt plats i teknikskolan. Vill barnet fortsätta till en tävlings- eller träningsgrupp kommer barnet att erbjudas det med om det finns plats samt att barnets instruktör tycker att barnet är redo för detta.


Uppdaterat: 180914
Inför våren 2019 kommer det information under vecka 43 om att tacka ja eller nej till vårens simning på Åbybadet. Återanmälan är även för de som inte hade möjlighet att simma i Askim under hösten 2018. Det är viktigt att ni tackar ja eller nej innan den 12/11 kl 0900. Har man varken tackat ja eller nej tolkar vi det som att ni ej vill ha en plats.


Hör man av sig efter den 12/11 kl 0900 så får man en plats om endast om det finns lediga platser kvar. Så vänligen försök respektera datumen så ger ni oss möjligheten att göra ett bra jobb.

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Md vill du bli instrukt r
Md vill du bli funktion r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub