Simskolan 3

Vi ser gärna att man bokar tre till fyra lektioner efter varandra så att det blir relativt intensivt då barnen oftast får ut mest av det då de lär känna instruktören och får jobba med det som behövs under ett par återkommande gånger. En lektion kostar 300 kr exklusive entré och då har barnet 30 min i vattnet tillsammans med en instruktör, det är ett barn på varje lektion så att instruktören kan fokusera på precis det som behövs.

När har vi privatundervisning?

Vi har i dagsläget endast privatundervisning när vi inte har annan verksamhet det vill säga främst på skolloven och oftast då mellan klockan 08.00-10.00 då det är som lugnast i simhallen. Vi har inte privatundervisning på sena kvällar eller helger!


För vem har vi privatundervisning?

Privatundervisning avser i dagsläget enbart för de barn/ ungdomar som inte har uppnått simkunnighet. Vi vänder oss främst till barn/ ungdomar som är lite äldre och inte uppnått simkunnighet och kanske inte längre tycker att det är roligt att vara i en grupp med yngre barn. Vi har tyvärr ingen undervisning för barn som vill lära sig ännu ett simsätt.


Plats?

Åbybadet


För intresseanmälan

Skicka ett mail till privatundervisning@mass.se där ni beskriver ert barns kunskap och ålder samt ett telefonnummer att nå er på.
Vi återkommer så snart vi kan via mail.


Om ni är intresserade utav MASS olika nivåer och pedagogik kan ni läsa om det här!


Priser

Privatundervisning

Längd
Pris

30 minuter

300 kr exkl. inträde till Åbybadet

Här kan ni läsa om våra återbetalningsregler.

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Md vill du bli instrukt r
Md vill du bli funktion r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub