Inför nyanmälan så behöver du ha registrerat den som skall anmälas till en kurs, det kan du göra här och skapa ett MyClub konto till den som skall administrera den registrerade personen här!

När anmälan väl öppnar så trycker du på länken via vår hemsida, dvs www.mass.se och inte i ditt MyClub konto! När du har tryckt på länken via MASS hemsida så kommer du att behöva fylla i dina inloggningsuppgifter till MyClub om du inte redan är inloggad. När du har gjort det så väljer du person, dag, tid, plats och sen är anmälan klar!


Klicka på "visa anmälan" för att se vilken grupp du anmält till, här kan du även radera anmälan om du skulle ångra ditt val. Du kan sen göra en ny anmälan på de platser som finns lediga. Man kan endast göra EN anmälan så får man inte upp den gröna knappen för att anmäla så kika under "visa anmälan" så kan det hända att det redan ligger en anmälan där.

Inför nyanmälan!

  • Vikten av att man anmäler till rätt nivå är stor! Läs om våra olika nivåer här
    (vi har inte garanti för återbetalning eller justering av plats om man bokar ovan baddaren)
  • Vi skriver alltid vilket datum fakturan skickas, får ni ingen faktura på utsatt dag kan ni logga in på ert konto och se fakturan där.
  • Platser är populära och obetalda platser tas bort efter annonserat datum utan påminnelse, se nästa stycke. Är fakturan ej betald i tid räknar vi med att ni ej vill ha platsen. Aktiva avbokningar tas dock tacksamt emot till kansliet@mass.se

Bokad plats är garanterad vid betalning i tid!

Oavsett kurs bokar man alltid online direkt via vår hemsida och några dagar efter avslutad anmälan mailar vi ut fakturan. Plats ska alltid vara betald innan man kommer till en kurs. Vi annonserar alltid om när faktura ska mailas ut. Ni måste själva höra av er om ej mail kommer på utsatt datum för respektive kurs! Man bokar en dag och tid på rätt nivå. Grupper löper inte från en termin till en annan, utan ni måste aktivt anmäla ert barn till en nivå, dag och tid.


Inför varje kursstart har vi onlineanmälningar direkt på hemsidan.

  • Nyanmälan = För icke aktiva barn i MASS simskola på en vår-hösttermin. Läs om kurssläpp. De sker före jul inför vårtermin och före midsommar inför hösttermin
  • Återanmälan = Återanmälan är för aktiva barn i MASS under en vår-hösttermin och behövs göras för att aktivt visa att man vill fortsätta
  • Intensivkurs kan ge förtur = Gäller enbart intill den närmsta vår-höstterminen om man har en betald plats i intensivkurs, den sker efter återanmälan, innan nyanmälan.
  • Uppstartsmail = kommer till alla betalda medlemmar inför varje termin (ca 5 dagar innan första dagen på kursstart).


För att börja i vårens simskola (baddaren) så måste barnet vara fyllda fyra år senast den 13 januari 2019, alltså vara född senast 20150113. Är barnet yngre än det kika på minisim som vi har på Streteredsbadet.

De platser som finns är de som finns, boka INTE en plats ni inte kan eller vill ha.

Länken till anmälan kommer att ligga på www.mass.se dagen innan anmälan öppnar.

Nivå

Anmälan öppnar

Anmälan stänger FakturautskickBetalning oss tillhanda*Uppstartsmail med
information inför våren
Babysimskurs 11 ggr/ Ankunge 1 START 19/2
INSTÄLLDBaby- & minsim15 majöppen så länge det finns platser kvar
löpandeomgående men senast den 24 maj15 augusti
Simskola från fyra år 15 majöppen så länge det finns platser kvar
löpandeomgående men senast den 24 maj
15 augusti
Simskola från åtta år 15 majöppen så länge det finns platser kvar
löpandeomgående men senast den 24 maj15 augusti
Simskola med funktionsvariation**Manuell anmälan
9 majomgående men senast den 24 maj15 augusti

*Betalning oss tillhanda av kursavgift. KONTAKTA OSS om du vill ha några extra dagar på dig att betala fakturan. Men då ska man också veta att man absolut vill ha platsen. Hör vi inget från er och fakturan ej betalas tolkar MASS det som att ni ej skall ha platsen.


**För nyanmälan till våra grupper i simskolan för barn med funktionsvariation så maila parasim@mass.se så hjälper vi er därifrån. Det är kö till dessa grupper som vi hanterar manuellt.

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Md vill du bli instrukt r
Md vill du bli funktion r
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub