NYANMÄLAN


Har du inte tidigare deltagit i MASS verksamhet, eller om du haft en paus, är det först från och med att nyanmälan öppnar som du kan boka plats. För att kunna anmäla dig eller ditt barn till någon av våra verksamheter behöver du först registrera dig/er hos oss. Läs mer om hur man går tillväga för att göra detta under fliken BOKNING --> Hur anmäler jag till MASS verksamhet?

När det är dags att boka plats i någon av våra verksamheter behöver ni gå till aktuell bokningssida. Länk till bokningssidorna finns publicerade under fliken BOKNING i huvudmenyn. Efter att ni klickat på bokningslänken behöver ni:

  • Fylla i era inloggningsuppgifter och logga in på MyClub (om ni inte redan är inloggade).
  • Välj därefter vem ni vill boka.
  • Sedan är det bara att välja nivå, dag, tid och plats och sedan är anmälan klar!


Några viktiga kom-ihåg gällande nyanmälan

  • Bokade du fel grupp och vill boka om måste du först radera genomförd anmälan. Man kan enbart göra EN anmälan/person. För att radera en gjord anmälan klickar du på visa anmälan.
  • Boka aldrig en plats ni vet med er att ni inte kommer vilja nyttja.
  • I samband med att anmälan stänger mejlas fakturor ut till alla som bokat plats. Ni kan även se utskickad faktura via ert MyClub-konto. Vi annonserar i samband med bokning vilket datum fakturorna kommer att mejlas ut. Denna faktura ska vara betald innan ett visst datum för att bekräfta bokad plats. Betalas inte fakturan i tid tas er bokning bort utan vidare kontakt.
  • Vi reserverar oss för att behöva göra vissa gruppändringar om det blir för få anmälda till vissa grupper. I detta fall kommer ni att meddelas och erbjudas en annan dag/tid. Ni har då även möjlighet att tacka nej till erbjuden plats.

Besök gärna vår Facebooksida och vårt Instagramkonto (länkar nedan):

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub