NYANMÄLAN


Har du inte tidigare deltagit i MASS verksamhet, gått en intensivkurs eller om du haft en paus, är det först från och med att nyanmälan öppnar som du kan boka plats. För att kunna anmäla dig eller ditt barn till någon av våra verksamheter behöver du först registrera dig/er hos oss. Läs mer om hur man går tillväga för att göra detta under fliken BOKNING --> Hur anmäler jag till MASS verksamhet?

När det är dags att boka plats i någon av våra verksamheter behöver ni gå till aktuell bokningssida. Länk till bokningssidorna finns publicerade under fliken BOKNING i huvudmenyn. Efter att ni klickat på bokningslänken behöver ni:

  • Fylla i era inloggningsuppgifter och logga in på MyClub (om ni inte redan är inloggade).
  • Välj därefter vem ni vill boka.
  • Sedan är det bara att välja nivå, dag, tid och plats och sedan är anmälan klar!


Några viktiga kom-ihåg gällande nyanmälan

  • Bokade du fel grupp och vill boka om måste du först radera genomförd anmälan. Man kan enbart göra EN anmälan/person. För att radera en gjord anmälan klickar du på visa anmälan.
  • Boka aldrig en plats ni vet med er att ni inte kommer vilja nyttja.
  • Fakturor mejlas ut till alla som bokat plats. Ni kan även se utskickad faktura via ert MyClub-konto. Betala alltid fakturan i tid. Önskar man avboka bokad plats måste detta alltid meddelas till kansliet.
  • Vi reserverar oss för att behöva göra vissa gruppändringar om det blir för få anmälda till vissa grupper. I detta fall kommer ni att meddelas och erbjudas en annan dag/tid. Ni har då även möjlighet att tacka nej till erbjuden plats.

GLÖM INTE ATT BESÖKA OSS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

Md banner f reningscertifikat
Swimming pool
Vi bedriver majoriteten av vår verksamhet på Lilla Åbybadet i Mölndal. För mer info om badet, klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub