ÅTERANMÄLAN


Återanmälan gäller verksamheterna babysim, minisim och simskola. Är man aktiv i MASS verksamhet har man alltid några dagars förtur på platserna till kommande termin, innan de släpps för allmän bokning. Dock måste ni alltid aktivt boka en ny plats. Ingen anmäls per automatik till kommande termin.

I slutet av varje termin (alltid innan bokningen öppnar) ger ledarna i simskolan en muntlig rekommendation gällande nivå för kommande termin. Missar man det lektionstillfälle där rekommendationerna ges går det också bra att kontakta kansliet via mejl. Observera att det kan ta några dagar att få svar, då vi måste stämma av med ledarna vilken rekommendation som gäller.

Deltar ni i någon av våra baby- eller minisimskurser uppmanar vi er till att prata med ledarna om ni är osäkra på vilken nivå ni bör anmäla till kommande termin.


Några viktiga kom-ihåg gällande återanmälan

  • Bokade du fel grupp och vill boka om måste du först radera genomförd anmälan. Man kan enbart göra EN anmälan/person. För att radera en gjord anmälan klickar du på visa anmälan.
  • Boka aldrig en plats ni vet med er att ni inte kommer vilja nyttja.
  • I samband med att återanmälan stänger mejlas fakturor ut till alla som bokat plats. Ni kan även se utskickad faktura via ert MyClub-konto. Vi annonserar alltid i samband med bokning vilket datum fakturorna kommer att mejlas ut. Denna faktura ska vara betald innan ett visst datum för att bekräfta bokad plats. Betalas inte fakturan i tid tas er bokning bort utan vidare kontakt.
  • Vi reserverar oss för att behöva göra vissa gruppändringar om det blir för få anmälda till vissa grupper. I detta fall kommer ni att meddelas och erbjudas en annan dag/tid. Ni har då även möjlighet att tacka nej till erbjuden plats.

Besök gärna vår Facebooksida och vårt Instagramkonto (länkar nedan):

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub