INTENSIVKURSER


Vi bedriver varje år flera olika intensivkurser som omfattar allt från tre till femton lektionstillfällen. Intensivsimskola innebär att man har lektion mer än en dag/vecka, men alltid samma tid varje dag. Fördelen med detta upplägg är att det inte går lika lång tid mellan lektionerna, vilket brukar resultera i en snabbare inlärning. De perioder som vi alltid erbjuder är följande:

  • Julintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Denna brukar omfatta 10-12 lektionstillfällen under veckorna precis innan jul.
  • Sommarintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Vi brukar erbjuda två olika perioder som vardera omfattar tre veckor. Antalet lektionstillfällen varierar beroende på röda dagar.


JULINTENSIV 2019


I år kommer vi att erbjuda en julintensivkurs för simskolenivåerna Baddaren, Sköldpaddan, Pingvinen, Fisken, Krokodilen och Hajen under vecka 50-51. Kursen kommer att omfatta 10 lektionstillfällen, med lektion samma tid måndag-fredag. Vi kommer att erbjuda grupper både på Åbybadet och på Streteredsbadet. Startdatum måndagen den 9 december och avslutning fredagen den 20 december.


Anmälan:
Öppnar fredagen den 15 december kl. 09.00. Länk till bokningssidan: https://reg.myclub.se/public/registrations/270

Kostnad: 900 kr exklusive inträde (Åbybadet) och 1100 kr inklusive inträde (Streteredsbadet)

Lektionstider: Kan ni se via bokningssidan, klicka HÄR.

Besök gärna vår Facebooksida och vårt Instagramkonto (länkar nedan):

Md banner f reningscertifikat
Md idrottens bingo logo web transparent
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub