INTENSIVKURSER


Vi bedriver varje år flera olika intensivkurser som omfattar allt från tre till tolv lektionstillfällen. Intensivsimskola innebär att man har lektion mer än en dag/vecka, men alltid samma tid varje dag. Fördelen med detta upplägg är att det inte går lika lång tid mellan lektionerna, vilket brukar resultera i en snabbare inlärning. De perioder som vi har som mål att erbjuda är följande:

  • Sommarintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Vi brukar erbjuda två olika perioder som vardera omfattar två-tre veckor. Antalet lektionstillfällen varierar beroende på röda dagar.
  • Höstlovsintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Denna brukar omfatta fem lektionstillfällen under vecka 44.
  • Julintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Denna brukar omfatta 10-12 lektionstillfällen under veckorna precis innan jul.

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till våra intensivkurser. Det är ett fantastiskt tillfälle att träna lite extra på de där momenten som inte riktigt sitter eller att få en chans att testa på hur det är att gå i simskola. Intensivkurserna är inte på något sätt kopplade till vår terminsverksamhet (vår och höst) och man behöver alltså inte ha simmat hos oss tidigare för att kunna anmäla sig till någon av dessa kurser. För intensivkurserna fakturerar vi ingen medlemsavgift, utan medlem i föreningen blir man först vid deltagande i terminsverksamheten. Deltagare i intensivsimskolan har därför ingen förtur för bokning av plats till kommande termin.


INFORMATION OM HÖST- OCH JULINTENSIV 2020


Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att erbjuda en höstlovsintensiv för simskolan under vecka 44. Är ni intresserade av en intensivkurs hänvisar vi till julintensiven som vi kommer att köra för alla nivåer måndag-fredag under vecka 50-51. Totalt tio lektionstillfällen. Bokningen för julintensiven kommer att öppna tisdagen den 3 november kl. 09.00.

Besök gärna vår Facebooksida och vårt Instagramkonto (länkar nedan):

Md banner f reningscertifikat
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub